9 Ocak 2018 Salı

Sen Olan Sen



Esaretler yaratmışız birbirimize Aşk adına hem de Aşka ihanetin böylesi en büyüğünden. Tutsaklıklar, bağımlılıklar, kölelikler yaratmışız Aşk çatısı altında. Yarattığımız bu düzenekte de günah keçisini yine Aşk ilan etmişiz. Çelişkiler çökertmesi oynuyoruz adeta;)
Aşk varlıklarımızla yücelip, sonsuzluk deryalarına özgürlükle kanatlanıp uçmak varken, prangalar takmışız hiçbir zaman sahibi olmadığımız varlıklarımıza. Neyin korkusu bu? Sahip olmadığımız bir şeyin kaybetme korkusu mu bu yaşananlar? Korktuğumuz, kolladığımız, sakındığımız, ötekileştirdiğimiz diğer biz yanımız değil mi? Kendinden mi sakınıyorsun yoksa her şeyi? Sınırları kendine mi koyuyorsun yoksa?
Evrendeki her şey ve herkes seni muhteşem doğanla buluşturmak, Aşk varlığınla kavuşturmak için uğraşıyor. Onlara teşekkür edip, gösterdikleri şeyi görmeye çalışacağına, kör olup gerçekliğine, etrafına küsüyorsun. Kendini kendinden bölüp parsellere ayırıyor, kendin diye sandığın parçanı çitlerine hapsediyorsun. Kendine habersizce.
Yaşadığın, deneyimlediğin her şey ve herkes ‘’sen’’ olan ‘’sen’’. Peki neden? Susuzluğunu duyduğun, içinden ve de dışından akan gerçekliğinle BİRleşmen , kavuşman , kutlaman, kutsaman için. Seni senle buluşturmak için Aşkla, Aşkınla, Aşkınlığınla yaşaman için.
Uyan! Kıskanılacak, korkulacak, sakınılacak, sahiplenilecek, bir şey yok! Kendi kendine yarattığın ayrıştırmaların illüzyonu içine düşmüşsün, şaşı görüyorsun üstadın dediği gibi. BİR et her şeyi ve herkesi muhteşem varlığında. Nefeslen, nefesle çek tüm varoluşu içine. Aşkla nefeslen, her nefeste öl ve doğ, al ve ver, sevil ve sev. Sevmenin ve sevilmenin eminliğinde, cesaretinde, yüceliğinde, BİRliğin AŞKında Kal!

                                                                                                        22.36

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder