13 Ocak 2018 Cumartesi

YILDIZ TOZU TILSIMI



Şükürlerinde şükürü…^^
Şükürler halinde anda olmak, şükriyat…^^
Seviyor olmanın eminliği, gücü, güveni, cesareti, aşkından hemen sonra, seviliyor olmanın nişanını almışken, şimdi kutsal izdivacındayım sevmenin ve sevilmenin ‘’ben’’ olan varlığım da BİR olup ‘’sen’’le olmanın huzurundayım. Hiç ayrı düşmediğimizin gerçeğine uyandım. Tüm sanrılardan sıyrılarak.
Sen olan bu varlığın varoluş gerçeği Aşkın kutsal BİRlikteliği vücut buldu. Vücuda erdi. Sen olan her zerrem Aşkın nuruyla ışıldıyor şimdi.
Çok öncelerde ‘’Kutup Yıldızı’’ hikayem vardı. Şimdi bu hikaye beden, zihin, ruh BİRlikteliğimde gerçekliğine kavuştu. Hikayenin özünde  birbirini seven iki yıldızın BİRleşmesiyle ortaya çıkan ışıltının muhteşemliği Kutup Yıldızında vücut buluyordu. Yıldızların kesişimi; Aşkın Kutsal BİRlikteliği, dişinin ve erilin Aşk dansıyla ahengiydi.  Şimdi her şey sen olan benden bana da, seven sevilen yıldızlar BİR oldu.
 Kutup Yıldızıyım…^^ yerim, yönüm sen…^^ her şey bu ışıltıyla yol buldu. Yolum oldu. Her şey bu yıldız tozlarının ışıltılı tılsımıymış meğer…^^ her yer, her şey, herkes nurlu yıldız tozu tılsımı…^^
13.01.2018

19.19

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder